BejelentésKristályvíz
Forrásvíz az otthonában!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Víztisztító megoldás Önnek!

Belenézett már a poharába, mikor itta a csapvizet?
Mit látott? Mit szagolt?

Nézzünk csak jobban bele abba a bizonyos pohárba közösen!

A Vízművek víztisztítói korszerű technológiával igaz megtisztítják a vizet bizonyos anyagoktól, de hozzáadnak Klórt is a nélkülözhetetlen fertőtlenítés miatt, mert az ivásra szánt csapvizet átvezetik a megöregedett, rozsdás, algás, piszkos, vízköves stb. vízhálózaton, hogy otthonunkba kerüljön. Igen ám, de mit is okoz a Klór?

Károsítja az agyat, az emésztő szerveket, az érfalat, a vízben lévő egyéb anyagokkal pedig reakcióba lépve újabb egészségre ártalmas vegyületek keletkeznek: klórozott szénhidrogének, klórozott metán származékok kiemelten rákkeltőek!

A csapvíz tartalmazhat még: vírusokat, ólmot, arzént, hormonokat, nitriteket, ammóniát, azbesztet, nehézfémeket, radioaktív szennyeződéseket.

Ezeket nem tudják központilag kivenni a vízből. Ezek mind veszélyesek lehetnek egészségünkre, ezért nem is javasolt hosszú távon csapvizet fogyasztani.

Ön nem is csapvizet, hanem palackozott vizet iszik?

Ki kell, hogy ábrándítsam, az sem  jobb, sajnos.

A palackozott "ásványvizeket" szervetlen ásványi anyag tartalma nem képes felszívódni a szervezetünkben, ezért egy idő után vérkeringési zavarok, meszes erek, magas vérnyomás, szívinfarktus, agyvérzés, epekő, vesekő jelentkezhet annál, aki tartósan fogyaszt ilyen vizet. Szervezetünk számára csak a szerves ásványi anyagok hasznosak. A legtöbb palackozott "ásványvíz" tulajdonképpen tisztított, szervetlen ásványokkal dúsított csapvíz! A jól hangzó reklámok hatására mi pedig pénzt is adunk érte, majd hazacipeljük. És még nem is beszéltünk az ilyen vizek tárolásáról és az árakról.

Mi lehet akkor a megoldás?

A NASA a hidegháború idején, az 1960-as években kifejlesztette az ún. fordított ozmózis (Reverse Osmosis=RO) technológián alapuló víztisztítási technológiát. Lényege az ozmózis membrán, melynek rés-mérete a baktériumoknál 2.000-10.000-szer, a vírusoknál pedig 100-400-szor kisebb. Ennek következtében csak a H2O molekulát (tiszta vizet) engedi át a szűrő! Ezzel a megoldással a csapunkból egy igazán lágy, tiszta vizet kapunk, melyet 100% biztonsággal fogyaszthat az egész család.

A PurePro cég által forgalmazott RO háztartási, konyhai pult alá szerelhető ivóvíztisztító berendezéssel egy életre megoldható a tiszta víz forrása otthonában:

RO-105

Nincs többé cipekedés, raktározás és még olcsóbb is! Csak számoljon utána, mennyit költ ásványvizekre évente?

Ára: 55.600 Ft helyett : 50.000 Ft

Szűrőbetétekkel, krómozott, modern, fém csapteleppel, Magyar nyelvű Gépkönyvvel + részletes összeszerelési-/karbantartási leírással, összes szerelékkel, beüzemelésre kész, steril állapotban.

A termék ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik!

Teljesítmény: 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).

Ingyenes házhozszállítás, fizetés átvételkor Kp-ben vagy banki előre átutalással.

2 év készülék garancia és 10 év vízminőség garancia! A tartozékok és cserebetétek ellátását min. 8 évig biztosítjuk.

Az 5 lépcsős szűrőrendszerben a 3 db előszűrőt (1 db 5 mikronos polipropilén, 1 db aktívszén, 1 db 1 mikronos polipropilén) és 1 db utószűrőt (aktívszén) 6-12 havonta (a szett ára: 6.000 Ft), az ozmózis membrán szűrőt (50GPD) pedig 24-36 havonta (ára: 9.500 Ft) kell cserélni. A szűrőkről mi gondoskodunk, az időt mi figyeljük, értesítőt küldünk a csere idejének közeledtéről, a kiszállítást mi végezzük. Mindezt ingyenesen, szállítási és csomagolási költségeket mi álljuk!

Önnek csak élveznie kell a tiszta forrást!

Beszerelése házilag is elvégezhető bárki által. Cégünk által végzett beszerelés esetén ennek költsége Budapesten: 10.000 Ft, vidéken (Bp-től 100 km-ig): 12.000 Ft. (Bp-től távolabb, mint 100km esetében kérjük, keressen minket, hogy egyedi árajánlatot dolgozzunk ki Önnek a beszerelésre.)

A sajátkezű beszerelésre is járnak a fent említett garanciák!

Éljen most a lehetőséggel!

Az alábbi Megrendelőt pontosan kitöltve egyszerűen megrendelheti a PurePro RO-105 háztartási ivóvíztisztítót, visszaigazoló levelünkben tájékoztatni fogjuk a szállítás várható idejéről (2-5 nap), a számlájáról és banki előre átutalás választása esetén a fizetés részleteiről. Továbbá megajándékozzuk egy INGYENES tanulmánnyal is, melyből megtudhatja, miként is élhetünk méreganyag mentes életet.

MEGRENDELŐ

(Kérjük, az űrlap minden pontját töltse ki!)

Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön telefonszáma
Az Ön e-mail címe:
Város:
Irányítószám:
Utca, házszám:
Számlázási cím, ha eltér az előzőektől:
PurePro RO-105 víztisztító bruttó 50.000 Ft (db):
Választható kiegészítők, Visszasózó AIMRO egység bruttó 5.000 Ft (db):
Energetizáló biokerámia AIFIR egység bruttó 5.000 Ft (db):
Turmalinos pH lúgosító egység bruttó 5.900 Ft (db):
Sterilizáló UV-lámpa szett bruttó 25.000 Ft (db):
Szivárgás érzékelő bruttó 3.200 Ft (db): Esetleges vízszivárgás esetén elzárja a vizet a víztisztítóban.
Nyomáscsökkentő szelep bruttó 3.500 Ft (db): Túl magas nyomás esetén beállítja az optimális, 4,8 bar nyomást a rendszerben. 5-6 bar hálózati nyomás felett alkalmazása javasolt.
Fizetés módja: készpénz (a termék átvételekor)
banki előre átutalás (fizetés után szállítjuk ki a terméket)
Átvétel módja: házhozszállítás (futárral, ingyenesen)
személyes átvétel (cégünk címén, előzetes egyeztetést követően)
Víztisztítóhoz beszerelést: nem kérek
kérek Bp-en (10.000 Ft)
kérek Bp-től 100 km-en belül (12.000 Ft)
árajánlatot kérek Bp-től 100 km-en túlra, az általam fent megadott cím alapján (Budapest határától számítva 100 km-nél távolabb: 12.000 Ft + a 100 km-en felüli távolságra oda és vissza 25 Ft/km.)
A weboldalon leadott megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Adatait biztonságban tudhatja, harmadik félnek azokat nem szolgáltatjuk ki. A megadott e-mail címet és egyéb adatokat kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel.

Nincs mit kockáztatnia: 100% pénz visszafizetési Garanciát vállalunk! (Megrendelése során Ön élhet a feltétel nélküli elállás jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ha bármilyen okból mégsem szeretné megtartani a megvásárolt terméket, jelezze ügyfélszolgálatunknak 8 munkanapon belül, majd azt eredeti, azaz gyári (felbontatlan) csomagolásban, számlával, Gépkönyvvel (saját költségén) jutassa vissza hozzánk, és mi 15 napon belül visszafizetjük a vételárat.


A beépített fordított ozmózis háztartási víztisztító kényelmesen elfér a mosogató alatt:

Ha Ön a PurePro háztartási RO ivóvíztisztító mellett dönt, jól dönt!

Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

ZS+G Bt. - Víztisztítás felsőfokon.

Amennyiben kérdése, észrevétele van felénk, itt megteheti, hamarosan megválaszoljuk a megadott e-mail címre. Köszönjük!

Az Ön e-mail címe:
Az Ön üzenete:

Weblink Linkgyűjtemény Linkweb.hu - linkgyűjtemény
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!